Isolatie

PIF Isolatie is het meest veelzijdige isolatie materiaal voor de nieuwbouw en renovatie!
PIF isolatiefolie met ISSO erkende accreditatie is een innovatieve, hoogwaardige en uit meerlaagse isolatiefolie en bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie op afstand gehouden met luchtkussens.

Door de unieke eigenschappen combineren wij de hoge Rc waarden van EPS en PIR platen met de flexibiliteit van minerale wol.
Het beste van twee werelden, wie wil dat nou niet? Duurzaam en slim!

Bij verwerking heeft PIF Isolatie geen irriterende werking op ogen en huid en zijn er geen negatieve effecten voor de gezondheid! Ook dit is duurzaam.

PIF Isolatie is de oplossing voor uw dak, gevel of vloer isolatie!

Overzicht Rc waarden

Met de Isofast panelen van PIF Isolatie is er tot 50% minder arbeid nodig om een bestaande zolder aan de binnenzijde van de woning te isoleren en af te werken. Hierbij wordt het isolatiemateriaal en de afwerking met elkaar gecombineerd in één arbeidsgang. Hierdoor wordt de montagetijd gehalveerd ten opzichte van het traditioneel isoleren en afwerken. Door PIF Isolatie te combineren met een plafondpaneel ontstaat er een combinatie van ongekend hoge Rc waarden, dun isolatie materiaal en een mooie en decoratieve afwerking.

PIF Isofast wordt direct op de gordingen (balken) gemonteerd. Hierdoor gaat het monteren sneller en hoeven er geen profielen gebruikt te worden. Door de hoge isolerende werking en geringe dikte van PIF Isolatie kunnen zelfs de moeilijkste zolders geïsoleerd worden. PIF Isofast wordt geleverd in een standaard maat van 600×1200 mm of 600×2400 mm maar is ook op maat te bestellen.
Bestel Isofast (klik link webshop)

PIF Certified is een garantiecertificaat waarbij u, als opdrachtgever, in plaats van 10 jaar garantie, op het materiaal en verwerking 15 jaar garantie krijgt. Aan deze garantie zitten wel voorwaarden aan gebonden. Deze kunt u bij ons opvragen of vinden op https://www.pifisolatie.nl/pif-certified/.

Dijkmans Interieur is PIF Certified dealer!

Kom voor inspiratie en uitleg naar onze mooie showroom in het centrum van Deventer of maak een afspraak!