Over Dijkmans

Dijkmans Interieur heeft als visie duurzaam en slim (af)bouwen!

De missie van Dijkmans Interieur is het leveren van duurzame kwaliteitsproducten voor het snel, gemakkelijk en dus tijdbesparend installeren van (af)bouwoplossingen zonder design en comfort uit het oog te verliezen!

Kwaliteit, design en kostenbesparend ten opzichte van alternatieve wijzen van wanddecoratie en afbouw zijn hierin de onderscheidende kenmerken.

Om haar missie te verwezenlijken is Dijkmans Interieur altijd op zoek naar innovatieve en nieuwe duurzame oplossingen voor de (af)bouw van woningen en utiliteitsgebouwen. Wij denken dat duurzame ontwikkeling tot nieuwe zakelijke kansen leidt en dat het Dijkmans Interieur de kans geeft om verdere bedrijfsgroei te blijven realiseren

Dijkmans Interieur bestaat uit Ernst de Noord en Raymond van Dijk.

Ernst is een ervaren vakman met veel kennis en enthousiasme! Ernst is al vanaf 1980 actief in de wereld van hout en vloer-, wand- en plafondoplossingen. Als accountmanager en later sales manager bij Oldenboom in Kampen, als Commercieel Project Manager bij Decopan in Asten en sinds juli 2018 als mede eigenaar van Dijkmans Interieur. Voor al uw vragen kunt u altijd bij Ernst terecht.

Raymond is mede met Dijkmans Interieur begonnen in Oktober 2016. Zijn idee, na zelf een 2e verbouwing gedaan te hebben, is om slimmere producten in de markt te zetten zodat het (af)bouwen makkelijker, mooier, goedkoper en zeker duurzamer kan.

Dijkmans Interieur onderneemt maatschappelijk verantwoord. Dit wil zeggen dat Dijkmans Interieur (mede-)verantwoordelijkheid wil dragen voor maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling, klimaatverandering, arbeidsomstandigheden of vergrijzing. Dijkmans Interieur wil een bijdrage leveren aan het oplossen van deze maatschappelijke problemen met behulp van de producten die men wil aanbieden alsmede hoe men wil omgaan met haar mensen en relaties.

Voor ons is MVO geen project maar een integraal onderdeel hoe wij onze kernactiviteiten willen uitvoeren.

Dijkmans Interieur vindt herkomst en duurzaamheid van de materialen die men in- en verkoopt erg belangrijk. Wij zijn dan ook zowel FSC (SCS-COC-000652-AGL) als PEFC (SCS-PEFC/COC-000652-HD) gecertificeerd en proberen samen met onze leveranciers en klanten te werken aan een duurzame toekomst zonder gemak, design en kosten uit het oog te verliezen.