Vloer

Wolsing Kunststofvloeren b.v. is partner van Dijkmans Interieur. Hierdoor is Dijkmans Interieur
in staat om naast pvc-, laminaat en parketvloeren ook prachtige gietvloeren aan te bieden aan haar klanten.

Wolsing Kunststofvloeren is een jong bedrijf dat naam heeft weten te maken met haar levering
van kunststofvloeren door heel de Benelux. Aan de basis staan een hoge mate van service verlening, uitgebreide productkennis, enthousiasme en staat men garant voor een hoogstaande kwalitatieve levering. Wolsing Kunststofvloeren werkt namelijk alleen met hoogwaardig materialen voor haar kunststofvloeren.

Dijkmans Interieur is dan ook dealer van Wolsing Kunststofvloeren en voor inspiratie kan men vloeren en voorbeelden
bekijken en beoordelen in onze showroom te Deventer en wellicht combineren met andere producten die Dijkmans Interieur
kan bieden.

Mocht u op zoek zijn naar een sfeervolle vloer van hoge kwaliteit, die geschikt is voor iedere ruimte, dan slaagt u met een vloer van Tech-Floor gegarandeerd.
Tech-Floor levert PVC vloeren van hoge kwaliteit die onderhoudsvriendelijk en slijtvast zijn. OnsĀ assortiment is leverbaar in diverse kleuren en met verschillende patronen.

Tevens leveren wij ook prachtige betonlook vloeren en wanden van Base Beton. Deze zijn ijzersterk, waterdicht, hygiƫnisch en onderhoudsvriendelijk. Niet voor niets is betonstuc een zeer geliefd alternatief voor tegelwerk in keukens, badkamers en toiletruimtes.
Dit product Base Beton is verkrijgbaar in acht prachtige standaardkleuren, maar is daarnaast leverbaar in iedere RAL- of NCS-kleur die u maar wenst

DUKO18-55

Dijkmans Interieur biedt naast Tech-Floor en Wolsing Kunststofvloeren ook vloeren onder haar eigen label Hansafloor aan. De voordeligste eiken lamelparket, eiken houten vloeren, visgraat vloeren, laminaat vloeren en PVC vloeren koopt u bij Dijkmans Interieur. Door ons ruime assortiment aan vloeren zult u bij ons altijd slagen en komt u niet voor niets.

Kom voor inspiratie en uitleg naar onze mooie showroom in het centrum van Deventer of maak een afspraak!