Wand- en plafond

Wood for living!

Dijkmans Interieur is de exclusieve distributeur van de Siparila interieur panelen in de Benelux!

Hout is inspirerend en duurzaam!
Het is gebruikt voor het bouwen en verwarmen van huizen en voor het produceren van kleding en voedsel. Hout heeft dus altijd al een belangrijke rol gespeeld in onze levens en huizen – en blijft dit doen. Deze traditie leeft voort in, het van huis uit Fins, Siparila.

Siparila biedt oplossingen voor het bekleden met hout van wanden en plafonds waarbij het hoofddoel is om warmte en schoonheid in huis te brengen!

De producten van Siparila hebben allemaal een CE keurmerk en zijn PEFC gecertificeerd. Hierdoor weet u dat u altijd een duurzaam en kwalitatief mooi product in huis heeft!

Laat hout u inspireren en creëer uw beste ideeën!

Welkom in de wereld van Siparila. Hier vindt u nieuwe ideeën voor interieurdecoratie.

Kom voor inspiratie en uitleg naar onze mooie showroom in het centrum van Deventer of maak een afspraak!

 Dijkmans Interieur biedt naast Siparila ook haar eigen label HansaPanel aan als wand- en plafondoplossing! Met wand- en plafondpanelen van HansaPanel creëert men een hele nieuwe ruimte in recordtijd. Eenvoudiger dan dit bestaat niet! HansaPanel is een compleet assortiment met geschilderde wand- en plafondpanelen en toebehoren zoals profiellijsten. De basisproducten bestaan uit traditionele paneelprofielen in smaakvolle kleuren maar ook zonder profiel voor gladde wanden. De mogelijke combinaties zijn eindeloos en mocht van tijd tot tijd kleuren gewijzigd kunnen worden dan kunnen onbehandelde wandpanelen gebruikt worden. De panelen kunnen zowel voor wanden als plafonds gebruikt worden. Standaard hebben alle HansaPanel producten brandklasse D-s2, d0. Het is echter ook mogelijk om dezelfde producten met een hogere brandklasse, B-s2, d0 (brandvertragend MDF), te krijgen.

Alle HansaPanel producten bestaan uit MDF (Medium Densitiy Fibreboard )-platen met of zonder geschaafde profielen. Het zijn platen die uit houtvezels bestaan die warm samengeperst zijn met lijm. MDF-platen hebben hele goede bewerkingseigenschappen die ervoor zorgen dat het materiaal gemakkelijk om mee te werken is en bijdraagt aan een milieuvriendelijk klimaat in huis. Daarnaast heeft HansaPanel een lijn die uit HDF (High-Density Fibreboard )-platen bestaat. HDF is geperst board met een hoge dichtheid. De houtvezels zijn gedroogd en door middel van harsen met elkaar verbonden. Dit in tegenstelling tot hardboard, waarbij de natte vezels geperst worden. HDF is een zwaardere kwaliteit MDF waarvan de vezels sterker geperst worden tot een plaat met een hogere dichtheid. Dit betekent ook een betere vochtbestendigheid. De Hansapanel producten van HDF worden dan ook met name gebruikt voor badkamer, toilet en keuken oplossingen.

HansaPanel is dus ideaal om uw afbouwactiviteiten te versnellen, dus goedkoper, zonder kwaliteit en design uit het oog te verliezen. Dit geldt zowel voor aannemers en installateurs als de handige doe-het-zelver!  

Kom voor inspiratie en uitleg naar onze mooie showroom in het centrum van Deventer of maak een afspraak!

Met wand- en plafondpanelen van Hansapanel creëert men een hele nieuwe ruimte in recordtijd.
Laat u overtuigen door het verschil in montage stappen tussen Hansapanel en traditionele gipswanden: